Zeilen is geweldig. Nog geweldiger is het als het zonder moeite gaat, als er tijd over blijft om te genieten. Dit vereist oefening. Wij hebben hiervoor de expertise, ga niet zomaar met iemand in zee.

SimonSailing heeft de mogelijkheid verschillende leerzame trajecten aan te bieden. Van een leerzame dag op uw eigen schip tot meerdaagse trainingen. Voor iedereen die zijn sailing skills wil verbeteren heeft SimonSailing een passende oplossing.

SimonSailing is voor zeer uiteenlopende zaken in te huren. Voor het wegbrengen van uw zeilschip, meedenken over de aankoop van een jacht, zeezeilen voor gevorderden of het trainen van uw wedstrijdteam. Ook voor het organiseren van een evenement op het water zijn wij beschikbaar.

Zeilles

Tarieven

SimonSailing maakt op maat gesneden offertes. Ik houd rekening met wensen, mogelijkheden en aantal dagen. Ook maakt het uit of er ’s nachts wordt doorgevaren of dat we in een haven overnachten. Hierdoor is het moeilijk om één prijs te noemen.

Om toch een indicatie te krijgen, moet u denken aan 250,= euro (exclusief bijkomende kosten) per dag.

Bijkomende kosten zouden kunnen bestaan uit: BTW, reiskosten (à 0.25€ per km), fouragering, havengelden, diesel, vluchten e.d.